Kiilto drosmīgi izstrādā jaunus zaļās iepakojuma līmes risinājumus

Kiilto solījums videi stingri virza uzņēmuma produktu attīstību plašā frontē. Kiilto drīzumā laidīs klajā jaunus zaļus rūpnieciskās līmes risinājumus papīram un iepakojumam.

Kiilto ņem vērā vides faktorus visās savās uzņēmējdarbības aktivitātēs un izvēlēs kā ģimenes uzņēmums. Piemēram, Kiilto ir devis stingrus vides solījumus attiecībā uz izmantotajām izejvielām: pārstrādāto un atjaunojamo izejvielu īpatsvars ķīmiskajās rūpnīcās tiks dubultots līdz 2025. gadam. Tāpat Kiilto ir ambiciozs mērķis līdz 2028. gadam kļūt par oglekļa neitrālu.

Ceļā uz ilgtspējīgākiem risinājumiem sadarbībā ar industriālajiem klientiem

Kiilto ir liela pieredze augstas kvalitātes industriālo līmju risinājumu ražošanā, un tas cieši sadarbojas ar klientiem vairākās valstīs. Šajā procesā ir kļuvuši pazīstami gan mainīgie nozares noteikumi, gan tendences.

“Īpaši lielos uzņēmumos vides problēmas tagad spēcīgi parādās, un arī klientu uzņēmumiem ir savi interesanti vides mērķi,” saka Kiilto Papīra un iepakojuma risinājumu vadītājs Lauri Mäkinens.

Kiilto ar prieku pārrunā vides jautājumus un zaļās izvēles ar saviem klientiem.

“Mūsu darbības pamatā ir Kiilto solījums videi, kurā esam izvirzījuši skaidrus, konkrētus mūsu darbības vides mērķus. Tāpēc jaunu zaļo risinājumu izstrāde mūsu piedāvājumam mums ir tik dabiska,” apraksta Mäkinens.

Nozares pionieris

Kiilto vēlas apmierināt rūpniecisko klientu prasības un darboties kā pionieris, kas palīdz klientiem padarīt savus procesus ilgtspējīgākus. Uz bioloģiski balstītā, bioloģiski noārdāmā karstās kausēšanas līme Kiilto Biomelt jau ir bijis konkrēts piemērs jaunām inovācijām nozarē.

“Mēs vēlamies būt nozares pionieri zaļo līmju risinājumu jomā iepakojumam,” turpina Mäkinens.

Lai kļūtu par pionieri, ir vajadzīga drosme skatīties uz priekšu. Nemaz nerunājot par pastāvīgām investīcijām produktu attīstībā.

“Mūsu pašu produktu attīstība šobrīd nes augļus. Mēs drīzumā laidīsim klajā jaunu zaļo iepakojuma līmes risinājumu,” atklāj Mäkinens.