Bouillon restorānā Odense, Dānijā, maltīte nav tikai lieliska garša un mājīga atmosfēra – tā ir arī pieejamība, ilgtspējība un efektīva darbība. Restorāns ir daļa no ambicioza koncepta, kas iedvesmots no klasiskajiem Parīzes bouillon restorāniem, kuri sākotnēji tika izveidoti, lai ēdināšana ārpus mājām būtu pieejama visiem, ne tikai bagātajiem. Šis gars dzīvo arī šodien, un Bouillon koncentrējas uz zemām cenām, daudzu viesu uzņemšanu un augstu servisa, darbības un higiēnas standartu uzturēšanu.

Restorāns Odenesē paļaujas uz Kiilto higiēnas risinājumiem kā daļu no savas atbildīgās un pieejamās koncepcijas. Higiēniskas telpas nodrošina nevainojamu un patīkamu klientu pieredzi. Izcila ēdienkarte, pieejamas cenas un mājīga atmosfēra veido kombināciju, kurai klientiem ir grūti pretoties.
“Bouillon tika veidots, balstoties uz ideju, ka ikvienam jābūt iespējai atļauties ēst ārpus mājām – neatkarīgi no viņa naudas maciņa biezuma,” saka Kasper Dalmar Johannsen, Bouillon Odense darbības vadītājs. “Tas nozīmē, ka mūsu darbībai jānorit gludi un efektīvi – un uzkopšana jāveic nevainojami.”
Pārdomāti risinājumi profesionālām vajadzībām
Kad Bouillon atvēra savu trešo restorānu Odense, bija svarīgi atrast tīrīšanas partneri, kas varētu piedāvāt uzticamus un lietotājam draudzīgus risinājumus. Izvēle krita uz Kiilto – galvenokārt tāpēc, ka tā sistēmas un produkti piedāvā tehniskas un ergonomiskas priekšrocības.
Kiilto Pro MD Block trauku mazgāšanas sistēma pārsteidza ar viegli nomaināmiem iepakojumiem un precīzu, efektīvu dozēšanu. Izcēlās arī Kiilto Pro Fusion risinājums, kas tika izvēlēts mazgāšanas līdzekļa dozēšanai. Tas ļauj viegli pārslēgties starp dažādiem darba šķīdumiem un tīru ūdeni. Visi risinājumi ir izstrādāti, īpašu uzmanību pievēršot drošībai un lietošanas ērtībai, tādējādi padarot tos ideālus strauji mainīgai virtuves videi.
“Var redzēt, ka šīs sistēmas ir radītas tādiem cilvēkiem kā mēs – tiem, kas produktus lieto ikdienā. Tvertnes ir viegli un droši nomaināmas, un grīdas var tīrīt efektīvāk”,
– Kasper Dalmar Johannsen

Laiku taupošas rutīnas un optimizēti darba procesi
Tādā noslogotā restorānā kā Bouillon efektivitāte ir ļoti svarīga. Tīrīšanas līdzekļiem jābūt ne tikai efektīviem, bet arī ātri un viegli lietojamiem. Tieši šeit Kiilto risinājumi ir izdarījuši atšķirību.
“To ir viegli uzpildīt, mainīt produktus un tīrīt grīdas – pat maksimālās noslogotības laikā. Tas mums ietaupa gan laiku, gan ikdienas nepatikšanas,” skaidro Johanssen.
Personāls ir pamanījis ievērojamu darba plūsmas uzlabojumu. Ir samazinājusies nepieciešamība pārvaldīt lielus daudzumus vienreizlietojamo iepakojumu, un visi produkti ir labi organizēti un viegli pieejami.
Ilgtspējīga pieeja higiēnai
Bouillon ir apņēmusies nodrošināt ilgtspējību visā savā darbībā – no pārtikas atkritumu un enerģijas patēriņa samazināšanas līdz atkritumu šķirošanai un videi draudzīgu iepakojumu izvēlei. Tīrīšana nav izņēmums. Restorāns izvēlas produktus ar sertifikātiem, piemēram, Ziemeļvalstu Gulbja Ekomarķējumu un Kiilto paša Natura klāstu, vienlaikus aktīvi samazinot ķimikāliju lietošanu, kur vien iespējams.
“Kiilto augstas koncentrācijas produkti pilnībā atbilst mūsu filozofijai. Tie ir nepieciešami mazākās devās un ilgāk saglabā savas īpašības, tādējādi taupot resursus un samazinot mūsu ietekmi uz vidi,” secina Johannsen.

Partnerība, kas respektē ikdienas darbības reālo situāciju
Vēl viens svarīgs faktors Bouillon ir partnerības darbības veids. Kiilto spēj apvienot pieejamību ar cieņu pret klienta laiku.
“Viņi lieliski saprot mūsu vajadzības un palīdz mums izvēlēties pareizos produktus, kas atvieglo mūsu ikdienas darbu,” saka Johansens. “Mēs nerunājam bieži, bet runājam pareizajos brīžos.”

Tā vietā, lai uzturētu biežu kontaktu vai pastāvīgi reklamētu produktus, komunikācija ir mērķtiecīga un atbilstoša. Tas ir palīdzējis veidot uzticības pilnas attiecības, kurās Bouillon ir pārliecināts, ka viņu vajadzības tiek uzklausītas un apmierinātas ar jēgpilniem risinājumiem.
Skaidra vērtība – un potenciāls vēl lielākam panākumam
Sadarbība ar Kiilto ir devusi Bouillon skaidru vērtību: uzlabotas darba plūsmas, laika ietaupījums, augsti higiēnas standarti un mazāka ietekme uz vidi – viss tas, neietekmējot lietošanas ērtumu vai produktu kvalitāti.
Johansens un viņa komanda novērtē piegādātājus, kuri saprot, kāda ir realitāte, vadot restorānu ar daudziem viesiem, un kuriem ir vēlme strādāt atbildīgi un efektīvi. Kiilto viņi ir atraduši partneri, kas tieši to nodrošina.